CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, September 1, 2009

Berkawan biar beribu.. berkasih??? BERIBU LA JUGAK KOT?

Assalamualaikum

Huh... banyak betoi la perkara yg melanda sepanjang bulan posa nih... ni hah lagi satu... Si Skandal aku mek sha ni hah nak kenalkan aku ngan kawan dia.. tuuuuuuttt... berikut adalah ayat2 beliau (mek sha) dalam ym... aku copy and paste je... ada sesetengah menda aku kena blank kan okie...

AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:53:52): ko bercinta ngan **** tak
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:09): soklan pertama tu ok lagi
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:14): yg kedua tu aku pun tatau nak jawab
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:15): nape?
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:54:19): kalau tak,,, hanya scandel aku nak kenalkan ko dgn kawan aku
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:54:25): kalau ko berminat
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:54:41): dia tak de BF,, sian dia tak kahwin2
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:49): hehe...
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:53): aku pun tatau sha
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:54:57): aku ni bercinta ngan dia ka
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:55:00): kawan ka...
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:55:06): takpun apa ka
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:55:13): sebab aku tak pernah keluar sama ngan dia
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:55:22): oooo
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:55:25): aku rasa aku keluar dengan ko lagi banyak
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:55:44): tak pe la... tapi kawan aku da tua... sama baya dgn aku 30th
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:56:05): kalau ko berminat
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:56:08): ko ingat aku ni muda sangat ke?
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:56:18): kawan ko ni orang mana?
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:56:21): ada gambar tak?
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:56:22): kelantan
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:56:33): kerja kat telekom
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:56:42): dia pendek sikit la dari aku
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:56:55): nundia...
AHKL MEK SHA (27/08/2009 14:56:57): kulitnya gelap
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:56:58): aku tak kesah sha..
King of the Vadeh! (27/08/2009 14:57:05): aku takut nanti dia yg kesah kat aku
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:03:24): ko nak kenal tak
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:04:03): hallllooo
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:04:12): sorry
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:04:17): tadi aku kat screen server
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:04:21): introduce la
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:04:24): tak salah kawan kan?
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:05:53): tapi aku tak de gambar dia
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:06:05): nama dia tuuuuuttt
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:07:28): oooo
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:07:39): dhtu nk kenal cemana?
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:40:19): dia ada kt kelantan skrg balik puasa... 31 ni baru dtg KL
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:40:44): kalau ko bminat la... aku da g tau dia... dia suruh ko call dia je laa
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:40:57): kalau ko tak nak sudah
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:40:59): humang yai
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:41:04): macam dah kompom je hehehe
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:41:17): aku ni bab nak menelefon tu agak susah sket leAHKL MEK SHA (27/08/2009 15:41:21): tlg kawan2
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:41:32): gunala phone off
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:41:37): takpe
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:41:42): aku guna enpon aku sendiri
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:41:46): kalau ko tak nak sudah aku tak paksa
AHKL MEK SHA (27/08/2009 15:42:07): up to u... dia tgh free skrg nak ckp
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:42:49): ha ok\
King of the Vadeh! (27/08/2009 15:42:53): aku dah hantaq msg dah kat dia

ni la gambo minah tu... memang muka kelantan.. JANGAN MARAH AAA hehe


5 said something:

n4dh!3r4 said...

ok la tuh yong..mau cam mana lagi..hoho

RIZAL@BUYONG.INC said...

aaaaaa... marka aku nak teuk mana?

Purpletulip said...

haa...abg kan boya!boleh ar test power blk ade x ag skil2 yg melekat ag dlm jiwa sanubari tuh!hehehe...alaa,marka nk taruk mana ape plak..aritu kata takdak marka,ada skandal.com ja..haa..eksplen pliss...

RIZAL@BUYONG.INC said...

ekspalinasyen...

marka ada
skandal.com ada
gf RAMAI!!!

i have all the right to befriend with anybody... semua bergantung kepada jodoh jugak.. tak klu bercinta sampai nak menonggeng tunggu sampai 7 tahun last2 tak jadi apa.. pun tak guna jugak kan? (isk.. macam kena batang idong aku ja nih)

n4dh!3r4 said...

marka tu marka la..
skandal pn skandal la.. ne wat tambah koleksi. wahaha