CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

boleh ke?

gambaq ni di amik masa form 5
dalam bilik B17, asrama TI Penang
bulan oktober (geezzz... bulan keramat aku tu... tapi time tu haram tak perasan)
situasi mmg kekonon aku tengah stadi
walhal saja ja berlakon dengan orang punya menda
buktinya, aku tak pernah ada bag sebegitu rupa
keler ijo pulak tu... isk
kenapa saya letak gambaq nih?
KORANG AGAK2 AKU MAMPU TAK KEMBALIKAN LEHER DAN PEROT SEPERTI KEADAAN DALAM GAMBA NIH?
hehehehehe

4 said something:

atie said...

Huahuahauahauah.....
hampo saje je nk uat usus2 ku sumer bergegar dgr soklan hampo tu..."boleh ka?"

a b a n g b u y o n g said...

hehehehe....
sebab saya sendiri masih terkesima akan rupa bentuk perotku satu ketika dulu... KEMPIS SIOT!!!

fadira said...

he..he..Insya Allah..boleh punye..

Angahlina said...

TAK MAMPUUUUUUUUUUU.. Ahakssss