CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 12, 2010

scenary... JALAN2 KUALA TERENGGANU

location
KUALA TERENGGANU & LANG TENGAH ISLAND

date:
9/4/2010 - 11/4/2010

blurp blurp blurp blurp
maksudnya... waahh.. birunya air laut

batek chanting

macam main piano.. kan?

yg ni kalau aku buat? kompom jadi kain buruk... gila ah teliti...

huh.. masa aku belajaq arc welding & gas welding pun dah menyampah.. nak suh buat menatang seni macam ni... kompom aku turih pakai ubi menggala ja (ubi kentang)... remember when zaman sekolah dulu2 nak buat chop utk seni pakai kentang.. kan?

bangunan depan pasar payang... apa nama aku lupa nak note..

taman tamadun islam.. errr yeke? ntah la.. lupa.. tapi boleh pegi masjid kristal

passage to Masjid Kristal

angle meniarap dari atas lantai kayu

Masjid Kristal



sungai apa tatau.. shoot from Masjid Kristal

Lang Sari Resort, Lang Tengah Island, Terengganu






puas?

7 said something:

D'lia said...

cantik siut... g gannu x ajak...

RIZAL@BUYONG.INC said...

hemph.. company trip.. hahahaha

atie said...

x herang... kawang gi gak ganu mggu sudah... :P

RIZAL@BUYONG.INC said...

aku dah agak dah...

atie said...

bagus firasat tuan hamba tu... leh jd ahli nujum negara pasir sebutir.. huahuhauhau....P

lovelylady said...

cantiknya scenery!!! tpesona aku tgk!! hg terer la amik gmbaq!

RIZAL@BUYONG.INC said...

isk.. biasa2 ja.. tapi kalau nak suh jadi photog utk majlis ang... yg tu kena charge hahahahahaha