CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, June 26, 2009

ape kemenatang aku mimpi pagi tadi...

assalamualaikum

errr pembetulan... sebenaqnya pagi semalam... sebab tika dan saat aku tulih blog nih (isk.. tulih kejedahnya... bukannya ko toreh monitor nih ngan pen...TAIPLAH) dah ari jemaat okie

ari khameh pagi... jam 4am haram tak tidoq2 lagi.. isk dah pat hari berturut2 aku tidoq lambat... dua hari kheja punya pasai... lagi dua hari sebab aku dah terikut jadual burung hantu aku balik.. isk... jangan la aku jadi cam dulu... dalam sebulan tu... aku tidoq sehari 45menet.. takpun sejam la paling lama... isk...semua disebabkan ada manusia yg bila tak pueh hati ja sabotaj.... tak pueh hati ja sabotaj.. klu tak gheti buat kheja... jangan la apply jawatan tu... last2 jadi cikgu pendidikan jasmani...

ha.. dah start dah aku merepek... isk... SAKIT PEROTLA PULAK...

ha... berbalik kepada cerita aku takleh tidoq nih... dijadikan cerita pagi semalam... dah aku tidoq lambat... terlena jam 4am macam tu... makanya kedudukan aku tidoq pun mmg cam haram... macam ungka tertungging depan laptop pun ada.. isk... punya nak bagi mengantuk.. aku layan lawan chess ngan komputer dari jam 2am sampai la aku tersembam tidoq... yg herannya banyak kali la jugak aku bagi kalah... beberapa kali ja aku kalah.. hahahaha dengan riaknya aku nak bagitau aku bagi kalah komputer main chess hehehehe

TAPI HARAM TAK BULEH NAK LENA JUGAK... CHESS TU PERMAINAN ORANG CAKAP BORING TAU TAK.. TAPI HAWAT TAKMAU MENGANTOK TATAU

bila dah terlena nih.. aku mimpi dengan keadaan cerita bercampoq2.. of which aku pun tak paham akan motif...

JALAN CERITA 1
aku mimpi aku dating dengan dengan skandal aku... isk.. tapi bukan dating jiwang2 tapi dating macam pi jenjalan... macam tu je... this is the second time okay.. the 1st time mimpi dating kat taman yg ada pemandangan mengadap bukit.. dengan anak2 dia sambe makan jagung dengan beliau.. gila betoi bwahahahaha

(PERHATIAN... aku berskandal setakat kawan2 seopis yg tadak hanky panky...semuanya samada bini orang, tunang orang takpun gf orang... sekadar kawan baik... kira macam skandal la kan??? hahahahaha konon gempak la tu)

JALAN CERITA 2
ada kereta berpelekat TI PENANG parking kat depan umah aku... pehtu mengaku junior sekolah aku.. pehtu dengan selamba badak ambik paip ayaq aku.. basuh kereta dengan selamba.... tanpa segan silu.. isk...

JALAN CERITA 3
sambil bengang2 tu... aku bukak grill umah aku... tekan remote alarm kereta aku.. pehtu bukak la kereta... nak amik kasut kheja... yg lagi aku tak paham... bukan kereta cabok aku yg biasa aku nampak... tapi ALPHARD... kaler puteh plak tu.. peeeeeh...

JALAN CERITA 4
lisa... seorang minah melaka yg diperkenalkan oleh yus (ni pompuan... bukan laki.. nama dia suriati yusnita) telepon aku tanya habaq.... then dengan malasnya aku cakap aku migrain.. nak tidoq balik... eventually time aku mangkit tidoq sebelum pi kheja... aku mmg saja cek tepon aku.. kot2 la dia bebetoi tepon aku hahahahahahaha

isk... rasanya aku dah lost contact ngan minah ni dah lebih 8 bulan tak salah aku... time tu dulu mmg la aku rasa macam nak sangat berkenalan lebih rapat ngan minah nih... tapi ayat dia yg menyatakan, "kan saya dah cakap.. klu awak diam.. saya pun diamlah" agak berdiplomatik la klu baca kan??? tapi masalahnya bila aku tepon manjang sibuk.. malam pulak tak jawab... klu jam 1pagi aku tepon dia tak jawab tu mmg la salah aku.. ni jam 8mlm pun tak berjawab... takpa... sangka baik aku dia mandi sebab nak solat maghrib la kot... tapi sampai kesudah tak return call aku.. aaahhhh... lupakan ajelah.... macam aku terhegeh2 sangat... sabaq aku pun ada had jugak

JALAN CERITA 5
kumpulan kompang TI PENANG dengan baju asrama ala2 uniform kilang sony mai mintak tunjuk ajaq aku.. isk... mementangla arwah tok ayah aku mmg terkenal sebab ketua kumpulan kompang kg dodoi... pernah sambot queen elizabeth mai penang dengan paman jo dan jugak paksu mi buat silat semerap... masuk paper tahun bila ntah aku tak ingat sebab aku bukan ujud lagi time tu... gambaq dalam soghat habaq tu arwah frame supaya anak cucu dia dapat tengok.... aku penah la lead kumpulan kompang sekolah... takkan la sampai mintak tunjuk ajaq aku.. DALAM MIMPI PULAK TU...

gila betoi mimpi aku... semua jalan cerita tu bersambong2 sampai la aku terbangun tidoq...

ISK... SAKIT PEROT LAGI... AKU NAK PI BERAK SAT...

ha... sambong... paginya.. disebabkan jam loceng berbunyik (alarm henpon aku bunyi tak kuat.. kena guna jam loceng yg bunyi mmg loceng... tak klu haram tak mangkit aku) maka bangunlah aku... tu pun ala2 subuh dinosor dah... jam 7am baru bangun.... dah bangun tu... rasa nak terkencen membungkam (errr sesuai ke ayat aku nih)... teruih la dengan tanpa segan silu aku melangkah dengan selamba ungka ke bilik ayaq... takkan nak pi dapoq pulak kencen kan... langkah kanan... ok... langkah kiri... KADABUAK!!!! tersembam aku kat lantai... AKU TAK RASA APA2 PUN AKAN KEWUJUDAN KAKI KIRI AKU... isk... lumpuh ka apa aku nih... sakit dowh muka tersembam kat lantai marmar... aku tumbok2 kaki aku.. dalam 15 menet camtu baru aku rasa akan kewujudan kaki kiri aku... rasa nak terkencen tu jangan citer la... memang kategori pundi kencen nak pecah dah time tu... pi jamban... peeeh.... macam ampangan pechah wa akap ama lu...

pehtu... apa lagi.. dengan muka memang tak pueh hati... aku pun sambong tidoq aku... punya la mengantuk... dapat lagi sejam pun jadilah... pehtu... zzzzzzzz

aku tersedaq tetepat jam 9am.. PIIII MAMPOIH DAH AKU... LAMBAT...
MIGRAIN LA PULAK... ni mesti kesan aku jatuh tersembam tadi nih...
dial nomot boss aku...
"assalamualaikum boss... saya nak mintak kebenaran masuk lambat... saya tak larat sesangat... asyik kheja malam ja... "

"hurm... okokok... jangan tak mai pulak... aku ada menda nak diskas ngan hang"

yish... sungguh tak berdisiplin pekerja kau ni kan boss??? hurm... pehtu aku pun lena balik... malas nak telan pain killer... tak suka badan terbiasa ngan ubat... sat lagi aku kena sakit pundi kencin berdarah@ sakit buah pinggang cemana??? scary dowh...

bila dah masuk kheja... member aku tanya la.. awat masuk lambat? isk.. nak citer susah... aku cakap la dah bagitau boss.. mintak kebenaran nak sambong tidoq sebab letih sangat... komen dia.. gila la ngko... buleh mintak nak sambong tidoq... klu aku (member aku)... dah tentu2 dapat soghat berenti kheja lepaih tu....

aku nak kata apa.. lebih baik berterus terang dari nak menipu jem lah... pi bank la... tayar moto pecah la.. bini nak pi cek kandungan lah... walhal nak ngelat mai kheja... zaman sekolah dulu pun aku penah buat kheja gila macam ni jugak... aku mintak dengan cikgu mat ali nak tidoq sebab terlampau mengantuk masa dia ganti mengajaq english kat kelaih orang bodo cam aku... cikgu mat ali ni of which ketua warden paling kitorang takot sebab beliau terkenal dengan penampar laju2 tanpa henti beliau.. surprisingly.. dia bagi.. lepaih tu dia pangge la suh pi jumpak dia kat bilik guru... aku ingat.. mampoih dah aku kena penampaq laju2... tapi komen dia,

"awak la satu2nya student berani mintak nak tidoq dalam kelas... tapi saya bagi sebab awak berterus terang.."

hahahahahaha kembang kempeh idong aku yg kembang cam serombong kapai sambe ada bunyi pish posh cam darth vader bernapaih....balik kelaih member semua respek sebab aku bleh tidoq sebab mintak kebenaran... alah macam la aku tak penah kena tibai sebab tidoq tak mintak kebenaran... hahahahahahahaha

dah la... aku dah merapu tahap babun tua dah nih... nak tidoq dah...

daaa....

3 said something:

AngahLina Jolie said...

hehehehe.. kenapa kebykan mimpi sekolah TI jer?? Tersangat bangga lah tu..hehehehe

a b a n g b u y o n g said...

ha tu la pasai kak.. tak pepasai mimpi pasai TI... meroyan ape???!!!

a b a n g b u y o n g said...
This comment has been removed by the author.