CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

macam best la pulak tag nih...

Assalamualaikum

tag ni aku tengok dah berjela si epal ijo jawab, timah jawab... rasa macam best la pulak.. walaupun bizi.. rasa macam nak jawab soklan2 ni... hahahaha

sila jawab soalan-soalan ini dalam Bahasa Melayu sahaja...

1. Bekas kekasih saya adalah :
zaman sekolah - buleh dibaginya aku surat mintak break 1st day SPM... apeke bangang tu... nasib baik aku lulus... lagi baguih dari dia... alhamdulillah
zaman matrik - ngengada aku nak hantaq pi klinik naik honda cup 90 dia takmo... nak suh aku tukaq moto lain... satu hari tu aku baguih punya tengah bawak keta terserempak dia ngan bf baru... time tu aku tengah nak pi amik kek utk cafeteria yg aku tengah running... tak tau rerupanya kedai cake tu mak dia punya... then dia tanya, "errr chip ada kereta ek?" aku pun jawab "mmg ada.... tapi takkan time stadi nak bawak keta.. rogi minyak je" TAK KE MATERIALISTIK TU?
zaman U - termengorat tunang orang of which aku tatau... sapa suh dia tak cakap... 2 tahun lepaih tu baru dia cakap... 7 tahun kawan... last2 tak jadi jugak kawen...
bekas tunang - reject aku sebab nak bersama2 dengan kekasih baru beliau seorang penggali kubur cum penjual CD cetak rompak... alasan, mamat itu telah menyebabkan beliau mengenal diri sendiri... last2 bila dah putuih.. buleh pulak call aku suh bayaq bill tepon dia... PI MAMPOIH LA...
skandal - banyak... nak kena cerita ke? termasuk tak?

2. Saya sedang mendengar :
animal oleh nickelback... sukanya saya lagu rancak nak mampoih nih

3. Mungkin saya patut:
lebih pentingkan diri sendiri kerana pada ketika ini saya amat mementingkan orang sampai diri sendiri selalu sentap, tak terurus dan jugak miskin

4. Saya suka :
menda2 cantik - ia jugak termasuk la memenda yg dikategorikan sebagai 18sx
musik - memula aku ingat aku ni mat jiwang tapi rerupanya aku suka lagu2 rancak...
amik gambaq - yg ni pun termasuk la yg dikategorikan errr isk... takkan aku nak habaq kata aku amik gambaq 18sx dak?
merapu - terbukti berkesan dalam kebanyakan blog entry aku
masak - hangpa nak makan apa? habaq mai? lagi satu.. klu aku masak dah tentu2 kebersihan akan terjaga... nak tengok buktinya? sila tengok gambaq saya dulu2 dan jugak kini... perhatikan pada leher saya...

5.Sahabat-sahabat baik saya :
amat memahami saya dan sayang akan saya.. saya saja yg sesuka suki buat tak peduli akan orang...

6.Saya tak faham :
kenapa bila lapaq mesti kena makan... (isk PENAMPOR KANG... dah start dah merapu)...kenapa bila lelaki tanya itu dan ini sebab nak amik tahu akan orang yg disayanginya dikatakan mengongkong... tapi bila kita buat tak tau... kata dah tak sayang... meroyan ape?

7.Saya kehilangan:
arah dan tujuan pada masa dan ketika ini... susah betoi nak istiqamah dalam melakukan apa2 perkara ... AMAR MA'RUF AMAR MUNGKAR tu sukaaaa sangat... amar ma'ruf nahi munkar?

8.Ramai yang berkata:
saya ni terlalu baik pada orang.. yeke? rasanya saya ni orang paling tak sedaq kediri...

9.Makna nama saya :
RIZAL - tadak maksud
JAN - dalam bahasa arab bermaksud BAPAK JIN (isk)
BOB - orang berkulit gelap, berambot kerinting, berkaca mata, berhidung kembang dan jugak berbadan gempal ataupun dalam bahasa koangjaqnya GEMOK
BUYONG - takkan tak paham2 lagi kot...

0.Cinta itu:
semacam kentut... seksa jika di tahan2... jadi LEPASKAN... peeeerrgghhh.... lega oooo

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
satu tempat kejadahnya... dah tengah jawab tag nih... nak pi satu tempat apa lagi... tempat itu adalah opis saya okay...

12.Saya akan cuba :
menghantar ibu dan bapa saya ke Makkah

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :
isk... omputeh kata never ending
orang melayu kata tak sudah2
aku kata sampai bila2
korang kata? peduli apa aku... tengok kamus la...

14.Telefon bimbit saya :
O2 XdaII mini yg dibeli second hand dari plaza alam central setelah kehilangan enpon LG pat bulan nan lalu

15.Bila saya terjaga dari tidur :
saya bukak mata... bwahahahahahaha

16.Saya paling meluat apabila :
orang suka melatah dan carut2 dengan perkataan yg melambangkan kemaluan sendiri takpun kemaluan orang lain... dalam kepala hotak korang tadak menda lain ka nak pikiaq?

17.Pesta/Parti adalah :
boleh tengok gelagat orang tak sedaq kediri macam aku satu ketika dulu.. hehe

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
anak ayam kaler pink... dulu2 ada juai.. pemes oo dulu hahahahahaha

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
sebelum tadika... sebab sampai la ni aku haram tak ingat apa yg aku penah buat... best kan?

20.Hari ini :
saya datang lewat ke opis sebab nak kena troubleshoot sampai jam 4am pagi tadi... pehtu tunggu sms yg sampai kesudah tak sampai2... mai kheja pulak belambak2 nak kena buat.. ajaq vocal sampai pecah suara... bodoh la aku nih... lupa nak menom ayaq

21.Malam ini saya akan :
akan berjaga seperti mana selalu melakukan update server...

22.Esok pula saya akan :
akan buat menda yg sama jugak... 3 hari dowh

23.Saya betul-betul inginkan :
percutian yg ada pantai takpun kawasan berhawa dingin... paling2 bangang pun dok kat hotel yg ada ekon kat tepi pantai... tutup enpon

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
saya merasakan yg hidung saya terlebih kembang

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
dua2

26.Makanan Barat atau Jepun :
dua2 jugak

27.Bilik yang terang atau gelap:
terang utk buat kheja
gelap utk tidoq dan jugak buat "kheja"

28.Makanan segera adalah :
sesuatu yg jadi semacam keperluan kepada hidup orang ketika ini...
ini jugak termasuk la mee segera, makanan yg diorder sahaja, makanan dah siap bungkuih... kira segera la jugak kan?

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
CIK SENAH, JANGAN KACAU TIGA2 PC NI TAU.. TENGAH UPDATE ANTIVIRUS

30.Siapa yang anda mahu Tag?
SUKATI HANGPA LA NAK JAWAB KA TAMO... PEDULI APA AKU

daaaa

2 said something:

fadira said...

utk no. 1..he..he..byknya pengalaman dia

utk no.12..Insya Allah..semoga tercapai cita2..

utk no.14..he..he..bukan dh tukar hp ka ni..hmm..

a b a n g b u y o n g said...

isk... utk nomot pat blas tu... jangan la pi bagitau orang pulak.. jatuh kemaluan